Post by pocochitaro on Feb 18, 2022 20:39:22 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stick War: Legacy ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stick War: Legacy IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хак за неограничена издръжливост ▞▞▞
▞▞▞ Stick War: Legacy 2022 version ▞▞▞
Много добре, но е малко трудно НИКОГА не е твърде трудно, въпреки че ЩЕ го играя и може би ще дам 5 звезди, ВИЕ също можете да играете, безплатно е дългът ви не се увеличава.
Добра игра като цяло, но просто не мога да победя шефа хаха накрая
Това трябва да поправи wizerd е да op и Archer dum те дори не се опитват да свалят stachue като че е на 1 hp stachue те виждат един wizerd и се опитват да го убият като foucs само върху него и той убива всички тях и стахуа е на 1 hp дори не го довършват
Зареждането е твърде бавно (мисля, че това е моят телефон), когато използвам кампания, той излиза от играта. Е, играта все още е добра, така че две звезди
Ядосвам това приложение, защото когато отворите моите данни, скъпоценните камъни, които ще получа, са само 4 до 5 скъпоценни камъни на игра, не мога да разбера защо е така и кожите са добри, но е трудно да получите някои скинове на Spartan и стрелецът и враговете са достатъчно силни и в момента, когато ще спечеля играта, има чат, който ми казва, че изглежда като изневяра и дори не използвах мами, за да спечеля играта с всички скъпоценни камъни, които всъщност спечелих във всеки геймплей и безкрайният режим е толкова трудно се стига до по-високи нива
Това е толкова забавно, че безкрайният режим е такова предизвикателство, стратегическите игри обикновено винаги са забавни, така че изтеглете тази игра👍
тва е най-маумната игра на света не я теглете тя мега маумна и тъпа никога не я теглете тя е по-тъпа от всичко ако я изтеглите сте тъпанари
Stick War: Legacy Strateške igre rpyl
Тази игра е болна!! Но е просто скучно, когато изпълните всички нива.... но тази игра никога няма да остарее, все още може да направи хората щастливи.
Преди го обичах, но сега се заплаща, за да се насладиш, получавах 20 скъпоценни камъни на победа, сега получаваш само 10, можеш да спечелиш специалните единици по-лесно, но сега получавам само 10 скъпоценни камъни и трябва да търпя чрез реклами, не благодаря
Играта е добра и харесвам чудовището и скачащото зомби, точно като жаба е смешно
Stick War: Legacy Stratēģiskās spēles zshl
Играта е невероятно забавна, когато не гледате реклами. След няколко месеца видовете игри започнаха да застояват и разнообразието от войници може да се възползва от усилване.
Това е игра с 5 звезди. Сега, освен ако данните ви не са изключени, получавате реклами. Просто искам да обичам от офлайн игра.
Заюлена игра
Тази игра е невероятна. Новата актуализация е нови скинове, немъртви, когато вашият герой умре, те ще бъдат зомбита .. Така че аз ще се погрижа за това, което правите
Доста добра игра, наистина се надявам да подобрите, момчета, правете допълнителни актуализации като създаване на режим, където има портали и други неща в други измерения.
👌👌👌👌👌👌👌👌👌👍👍👍👍👍👍👍👍👍
АКО ИЗПОЛЗВАТЕ СТАР ТАБЛЕТ SAMSUNG НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ТАЗИ ИГРА, АКО СИ КРЕХИРАМ ДАВАМ 5 ЗВЕЗДИ НЯМА ВЪПРОСИ ОК, ИГРАХ ТОЛКОВА МНОГО, ЧЕ НАПРАВИХ 2 КАМПАНИИ И ВСЕ НЕ МОГА ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИХ КЪМ ОПИТАХ ДА Я ИЗТРИХ И МНОГО ПЪТИ STILL CNT PLAY ТОВА Е НАЙ-НИСКАТА РЕВЮ, КОЯТО ДАВАХ
Това е забавна игра, но аз не искам да играя с приятели, моля, актуализирайте я, за да бъде мултиплейър, моля
Merge Monsters Piedzīvojumu spēles btw
След всяко ниво има реклами. Така че на всеки 4 минути сте принудени да гледате 30-секундна реклама. Играта е добра, но рекламите абсолютно я развалят. Ще променя този преглед, когато рекламите са по-малко интензивни.
Вземете само 1 защото ФАЛШИВА РЕКЛАМА. добра игра, но много повтаряща се и похарчих $13 за премахване на реклами, получаване на двойни скъпоценни камъни, двойни звезди и неограничен достъп до турнири. Все още трябва да гледам реклами, за да получа наградите си, а гледането на видеоклипа ги удвоява. С други думи, не получавам никакви реклами и не получавам двойните си награди. ПЪЛНА ИЗМАМА И ИСКАМ СИ ВРЪЩАНЕ НА ПАРИ!!! ИЗМАМА
Влюбен съм в тази игра! Единственото ми желание би било армията ми да се зарежда по-бързо от противниците ми! Днес забелязах, че имах 25 скъпоценни камъни. Купих чанта от 300. Имах общо 313! Вие мамите хората! Ти взе скъпоценни камъни от мен! Няма да похарча повече стотинка! От 5 звезди до 3 за това!
Просто и забавно. Страхотно връщане към флаш игрите от 00-те. Необходима е тактика, за да спечелите при по-високите нива на предизвикателство, но може да бъде взето и свалено лесно. Определено си струва да купите надстройка без реклами
Всичко, което трябва да направите, е да създадете куп стрелци и да ги изпратите да атакуват, това ще изплаши врага в неговата база, след което бягате, преди зелените им стрели да експлодират върху вас, изплакнете и повторете, техните миньори падат обратно след стрелците така че в крайна сметка вие печелите, защото те нямат никакви пари за войски и вие изграждате 10 или повече войски за меле, за да довършите статуята им. Добра игра само за лесно икономически санкциониране на опонента си.
Stick War: Legacy Strategi vibh
*прозяване* Водете битка, гледайте реклама. Водете битка, гледайте реклама. Омръзна ми от рекламите след третата битка. Има по-добри игри.
Играта е много добра, но имаме нужда от повече актуализации и повече нива, когато приключите, играта става много скучна, защото вече няма какво да правите, може би да добавите мултиплейър, няма нищо лошо в играта, но има нужда от още карти за актуализиране и др.
Тази игра ми е втората най-любима. Кампанията наистина ми харесва, но не обичам да я играя отново и отново, защото в един момент някои хора ще деинсталират играта, защото става скучна, така че можете да добавите около 10 или по-малко нива за кампанията, можете да добавите нови герои за турнирен режим. Актуализацията, която все още наистина искам, е мултиплейър, ще има бърза игра и Wi-FiHotspot. И двамата играчи трябва да са на едно и също ниво и трудност в режим на кампания за Wi-FiHotspot и QuickGame
Добра забавна малка игра до влизането на гигантите - трябва да поемете контрола над герой, за да ги разсеете - което според мен е тромаво и скучно. Има ли начин да се върнете назад и да повторите предишните нива?
Как получавате достъп до повече от картата в класическата кампания? 100% завършен, но не можете да видите цялата област, покрита с облаци??
Стигна Magicila и лязох и тъкмо трябва да ги бия и ме изгони от играта и като влязох трябваше да започне бягането от начало...
Играя я от отдавана и е много яка
Обичам играта, с изключение на това, че ако не похарчите точките си разумно, тогава сте готови и аз играх последния рунд няколко пъти и не мога да го завърша
Защо скъпоценните камъни, които получавате след завършване на мисия, стават от 20 на 5??
Здравейте, тази игра е невероятна, но можете ли да направите това във война с пръчки? 1-frendly battels 2- 1v1 онлайн 3-frends и имена в stick war Bey
ИСКАМ ДА можем да се играем 1 срещу 1 с приятели, за да мога да дам на тази игра 5 звезди и още надстройки
Това ми е любимото засега, готино е, но реклами, но всичко е наред, толкова ми харесва, благодаря за играта
Всяка актуализация просто носи повече забавление в тази класическа и страхотна игра, толкова се радвам, че се поддържа жива. Обичайте играта и сега тя все още може да бъде обичана дори след като завършите историята.
Страхатно игрр 🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫💣🔫💣💣🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫💣🔫💣💣🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔪🔫🔫🔪🔪🔫🔪🔪🔫🔪🔪
Стана по-трудно от преди. В последната част дори при нормално шефът преди това чука отбора ми не през цялото време, но сега той чука през цялото време, така че отборът ми никога не получава шанс да атакува. Дори купих Златен spearton от моя запазен скъпоценен камък, защото бис има само 15% здраве, но не е безполезно, защото получава удар всеки път, когато отиде за атака. Така че просто пропилях моите 300 скъпоценни камъни за нищо