Post by pocochitaro on Feb 18, 2022 20:14:15 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Toy Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Toy Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack vse ▞▞▞
▞▞▞ Toy Blast 2022 version ▞▞▞
To je dobra igra, vendar ni tista, ki se oglašuje. Zavajajoči oglasi postajajo moji hišni ljubljenčki.
Všeč mi je igra. Mogoče malo preveč. Želim si samo, da bi bilo posodobitev lažje. Včasih traja dan ali dva, da se posodobi. Tudi po navodilih, ki gredo v google play in ko najdem možnost posodobitve, samo odpre igro in se ne bo posodobil. Frustrirajoče. Všeč mi je, da so nekatere ravni enostavne, nekatere pa izziv. Kar je dobro. Če bi bilo vse pretežko, bi izgubil pogum. Če se vse preveč enostavno id dolgočasi.
Katastrofa življenj ni vec
Toy Blast Παιχνίδια παζλ fpcb
Do sedaj sem užival. Utrujen sem od nenehnih posodobitev, ki jih želim samo igrati. Po tej posodobitvi jo brišem.
Zabavna igra. Igral se je že dolgo. Želim si, da se jih ne bi znebili (prosto življenje 4 ure) ali celo 8 do 12 ur. Želim si, da bi lahko igral več kot 5-krat, ko sem obtičal na ravni
Zakaj traja tako dolgo, da dobiš posodobitev? Minilo je skoraj 24 ur, odkar je bila potrebna posodobitev? Dajem ti 2 ravno zaradi tega. 🙄
Super igra...
To je odvisnost! Želeli se boste pridružiti ekipi. Ustvarite lahko svojega, če imate prijatelje, ki igrajo, ali se pridružite kateri koli od uveljavljenih ekip, ki jih ima 50! Tako lahko prosite za življenja in jim daste življenje. Prej sem porabil denar za življenja in prejemal tudi "koristna" orodja. To je bilo na koncu predrago. Upam, da to pomaga!
Sploh ni fore
Po 50-kratnem igranju iste igre je poskusil kupiti ojačevalnike. Brez težav sem vzel denar in prejel N0 ojačevalnike.
Igra je izjemna, vendar mora biti v aplikaciji just play potrebno več iskanja. Namesto da bi nas prisilili, da kupujemo stvari za točke. Kaj je potem smisel
Prisrčno
Morda se bodo vsi soočili z isto težavo, toda pri meni se zgodi vedno, ko se območje legend konča, so me prosili za posodobitev, poskusim, vendar se isti dan nikoli ne posodobi, drugi dan mi dovoli igranje.
od velike posodobitve je igra popolna izguba časa. ne more zmagati ali premakniti. naprej. ne more začeti na novo, zato sem obtičal na res težkih ravneh. brez zabave preveč. Ne zapravljajte denarja za to. Igra je nastavljena smešno težko, tako da se ne morete niti približati. Včasih je bila zabavna igra, zdaj neuporabna, opremljena. Smešno, kako, ko potrebujete navpični rotor, boste dobili 3 vodoravne. Vedno zanimivo, kako vam ostane en blok ali kako se je zmanjšala količina potez. Narejen, da boste porabili. Posodobitve zdaj na nivoju vsake
Obožujem to igro. Edina stvar, ko dokončam igre, ki so mi jih dali, traja dolgo, da mi dajo več iger. Do zdaj mi še nikoli ni bilo treba porabiti denarja za nakup ojačevalcev, da bi zmagal v igri. Rad imam izzive. Kdor hoče ves čas enostavno, kako te to naredi boljšega igralca....
Odlična igra, samo želel sem si, da bi imeli več ravni. Še naprej dohitevati in čakati na posodobitve.Poleg tega želim igrati ravni v oglasih. Ne obstajajo
Ocenjujem eno zvezdico za težavo z neprijetnostjo. Novo življenje postane prepozno, zato je to tako dolgočasno in ravni pretežke olajšajo. Hvala vam
Toy Blast Câu đố syk
Zvok ne deluje od zadnje posodobitve januarja 2022. Delal bo prek Bluetooth, ne pa samo prek zvočnikov telefona.
Ful fobra😃
Igra ni slaba, drži te nekaj časa. Potem se začne poraba.
"Sistem življenja" je skrajno moteč! Ne glede na to, ali končate raven z desetimi zavoji in samo eno oviro, je povsem odvisno od sreče! "Ali mi bo igra omogočila, da dokončam to raven tako, da končno dam ustrezen blok ali ne?" Življenj ne morete napolniti z gledanjem videoposnetkov ali česar koli drugega! Poglejte, igra je zabavna, vendar ni vredna denarja, porabljenega za dodatna orodja ali življenja. Dejstvo, da misli, da je, je narcisoidno
Čudovita pa tudi zahtevna.
Igro sem prenehal igrati pred meseci po več kot sto stopnjah zaradi duševne utrujenosti in uporabe kredita za plačilo za poskuse dokončanja nekaterih stopenj, saj postanejo težke in jim ni videti konca. Imel sem celo napake v sporočilih pri načinu plačila, del, zaradi katerega sem se umaknil iz igre in tako v prihodnosti nisem stopil na nobeno uganko s 3. tekmo.
Všeč mi je igra, samo želim si, da bi lahko gledali oglase, da bi dobili več kovancev ali posebnih predmetov. Naredite posodobitev s spremembami in bo dal 5 zvezdic.
Zabavna in zahtevna igra, vendar mora biti več kot 25 kovancev, ko osvojite nagrado, kaj šele za nakupe aplikacije.
👍👍👍👍👍
Že mesece, odkar so sestavljali ekipe ali karkoli za vraga, ne morem dobiti življenj, ki mi jih pošiljajo moji prijatelji, poleg tega jim ne morem poslati življenj. Ne bi se mi bilo treba pridružiti ekipi samo zato, da lahko dobim svobodno življenje. To je res treba popraviti.
Videti je, da je dobro
Všeč mi je ta igra, zdaj pa me je ustavila pri stopnji 6050, ki sem jo že premagal.
Idealno za krajšat čas v čakalnicah pri zdravniku
Neverjetna igra! Tudi precej enostavno. Pravkar sem začel Toy Blast včeraj in sem že blizu stopnje 100! Bravo za tistega, ki je ustvaril Toy Blast! Če bi mu bilo dovoljeno dati več kot 5 zvezdic, bi se zagotovo priseglo. ❤❤🎀
Moja današnja izkušnja je bila, da sem bil na stopnji 1130 in sem se prvič odločil, da se prijavim s Facebookom. Ugani, na kateri ravni sem zdaj. Vrni me k enemu. Za vsak slučaj. Za druge igralce, ki še ne uporabljajo Facebooka. To je ime mojega prijatelja sina. Justin Case ?#!*" nekaj. Love Toy Blast. Vredno delati.
Endless Fables 3: Dark Moor एडवेंचर bpd
😁
Ta igra spremeni vaše poteze in vam ne daje vedno tistega, kar bi morali dobiti, kot vidite, da bi morali biti ya bomba, vendar ne dobite ničesar.
Toy Blast Hjernetrim xvw